De zuurstofbar is een attractie. Het is een publiekstrekker. Het is een vorm van entertainment die uw gasten nog niet eerder hebben meegemaakt. En om deze redenen is de zuurstofbar geschikt voor vrijwel ieder evenement. Van een belangrijke fusie tot een bijzondere presentatie. En van een seminar tot een festival. Welk evenement  u ook organiseert, een zuurstofbar zorgt voor een unieke belevenis. Onze zuurstofbars worden het meest geboekt op;

Beurzen en congressen

Beurzen en congressen die druk en kosten veel energie. zuurstofbar op de beursstandEen zuurstofbar is daarom een bijzonder welkom rustpunt in deze hectiek. In een ongedwongen sfeer kunt u als standhouder honderden extra bezoekers op uw stand verwachten. Met een zuurstof onderscheidt u zich van alle andere standhouders die vaak alleen een kopje koffie hebben aan te bieden. Wanneer de beursbezoekers eenmaal aan uw zuurstofbar hebben plaatsgenomen, hebben uw vertegenwoordigers een perfect moment om een praatje te maken. Beschikt u zelf al over een beursstandbar? Dan kunnen wij onze apparatuur ook in en op uw bar installeren.

 

BedrijfsfeestenZuurstofbar op een bedrijfsfeest

U heeft iets te vieren en geeft daarom een feest voor uw medewerkers en/of klanten. Creëer het wauw-effect bij hen door een zuurstof te plaatsen! Zij zullen uw feest niet snel meer vergeten! Wij hebben zuurstofbars in diverse formaten en kunnen ze zelfs voorzien van uw logo, zoals we hier hebben gedaan voor l’Oréal.

Offerte aanvragen