Hoe werkt de zuurstofbar?

De zuurstofbar beschikt over twee machines; zuurstof concentrators en aromastations. De zuurstofconcentrators bevinden zich in de bar en filteren de aanwezige lucht in de ruimte. Stikstoffen enZuurstofbar met aroma stations andere gassen worden eruit gefliterd en enkel de schone zuurstof wordt doorgelaten. De schone zuurstof wordt vervolgens naar de aromastations gepompt die op de bar staan. Deze stations bevatten vier flesjes van laboratoriumglas met gedemineraliseerd water. Ieder flesje heeft zijn eigen kleur en zijn eigen aroma. De aroma’s komen tot stand door etherische oliën. Deze oliën hebben ieder ook weer een positieve werking op lichaam en geest. Door aan de knoppen te draaien kan uw gast zelf bepalen door welk flesje de schone zuurstof gepompt wordt. Ze kan dus zelf haar ideale geur selecteren. De zuurstof borrelt via de flesjes op de bar door naar een headset. Het headset blaast vervolgens de schone zuurstof met geur naar uw neus.

Wat hebben wij nodig?

Het enige dat u hoeft te verzorgen is een vrije ruimte van 3m x 2m en een stroompuntje (220v, 2,5kw) en wij doen de rest!

Hoe verloopt een zuurstofsessie?

Wanneer uw gasten de zuurstofbar zien, zullen zij dames-aan-de-bar1direct nieuwsgierig worden en op de unieke bar afkomen. Wanneer uw publiek toch een beetje verlegen is, zullen zij vriendelijke en actief uitgenodigd worden door onze medewerker om aan de zuurstofbar plaats te nemen. Vervolgens verteld onze medewerker kort wat de zuurstofbar doet en krijgen ze een headset opgezet waar de schone zuurstof uit komt. Na een aantal munten (naargelang de drukte en het aantal zitplaatsen) zal de zuurstofsessie afgelopen zijn en hebben uw gasten een unieke belevenis meegemaakt op uw evenement.

Wat zijn de positieve effecten?

Sommige mensen verwachten dat ze vliegend door de ruimte de dag continueren. Dat is helaas niet het geval. Wij vergelijken het zelf altijd met een lange wandeling door het bos of het drinken van een Red Bull, alleen dan gezond! Door schone zuurstof te inhaleren herstelt lichaam zicht. Dat is ook de reden dat Sven Kramer direct aan het zuurstof gaat na een zware wedstrijd. Of Artiesten als Lady Gaga direct pure zuurstof inhaleren na een optreden. Maar schone zuurstof doet ook wonderen voor uw geest. Uw concentratievermogen zal toenemen. Ideaal dus na een lange dag vergaderen of een intensieve beursdag.

Offerte aanvragen